Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Το Tinos Food Paths το 2017

Tinos Food Paths 2017

Στην θάλασσα και στα χωράφια.
Στα σπίτια μας και στις αυλές.
Αυτά τα μηνύματα «τυπώθηκαν» πρώτα στην καρδιά μας και μετά στα γνωστά μαύρα μπλουζάκια που έγιναν σύμβολο για την ομάδα μας.

Tην χρονιά του 2017 το Tinos Food Paths συσπείρωσε γαστρονομικά την γειτονιά των Κυκλάδων: την Άνδρο, την Μύκονo, την Σύρο και την Τήνο.
Ανοίξαμε τα κατώγια στον Τριπόταμο και μάθαμε τα μυστικά της «λούζας» του κάθε νησιού, παρέα με ρακί και βιολιά.

Οι λιλιπούτειοι εθελοντές μαγείρεψαν παρέα μας αναβιώνοντας τα ιστορικά τηγανιτζίδικα του νησιού.

Μια σιωπηλή, μαγική performance δημιουργήθηκε στο Υφαντήριο της Τήνου, ανάμεσα στις κυρίες που κρατούν ζωντανή την παράδοση μας, με ήχους αργαλειών να αγκαλιάζουν ήχους αγκινάρας και τυριού.

Στην παραλία Βαθύ έγινε το πρώτο δείπνο, δίπλα στην θάλασσα, ενώ ένα υπέροχο κινηματογραφικό σκηνικό περίμενε τους προσκεκλημένους στα αμπέλια, στους βράχους του Βολάξ.

Η τελευταία έκπληξη για τους προσκεκλημένους ήταν τα δισάκια που φτιάχτηκαν όπως παλιά και γέμισαν με το παραδοσιακό κολατσιό που απόλαυσαν στην αυλή της Αγίας Άννας ανάμεσα στα Λουτρά και στην Περάστρα.

Η φωτογραφία της τελευταίας ημέρας, ήταν από ψηλά για να μας χωρέσει όλους!

Stay tuned…

Photos by Evelyn Foskolou
#TinosFoodPaths

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -