Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Φωτιά στην περιοχή του Κοσσίνι στην Τήνο

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στην περιοχή Κοσσίνι στα δεματοποιημένα απορρίμματα της Τήνου. Έγκαιρα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσίας του νησιού.

Συνεχίζεται η καύση μέχρι αυτή την ώρα.

Οι καπνοί της φωτιάς έχουν φτάσει τόσο σε χώρια του νησιού όσο και στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρίσκονται, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού με δέκα (10) πυροσβέστες, μια υδροφόρα του Δήμου Τήνου 20 τόνων και τρία οχήματα έργου έως τώρα.

—-

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Ύδρευσης Δήμου Τήνου

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω πυρκαγιάς στο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών στο Κοσίνι έχει δεσμευτεί η υδροφόρα του Δήμου προκειμένου να συνδράμει στο σβήσιμο της. Ζητούμε τη κατανόησή σας για τα όποια προβλήματα υδροδότησης προκύψουν.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος

Σταύρος Τουφεκλής


Ο Δήμαρχος Τήνου για την φωτιά στο Κοσσίνι

Χθες, περίπου τα μεσάνυχτα υπήρξε φωτιά λόγω εμπρησμού στο νησί μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας και εγώ προσωπικά επεμβήκαμε όσο πιο άμεσα γινόταν με σκοπό να κατασβεστεί η πυρκαγιά. Επιπροσθέτως, σήμερα το πρωί κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων για εμπρησμό.

Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία και αφορμή εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου να κάνουν μικροπολιτική και να αντιπολιτευτούν όχι εμένα προσωπικά, όπως ίσως νομίζουν, αλλά το ίδιο το νησί μας, δυσφημίζοντάς το στα social media.

Εμείς, από την πλευρά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό και λειτουργούμε άμεσα με αποτελεσματικότητα για το καλό του νησιού μας. Σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, ως Δημοτική Αρχή επεμβαίνουμε με ταχύτητα στην καρδιά του προβλήματος, κάτι που έχουμε αποδείξει στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ τις υπηρεσίες, τους εθελοντές και τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεισφορά τους. Εμείς βάζουμε την Τήνο πάνω από το μικροπολιτικό συμφέρον και ασχολούμαστε με την ουσία των προβλημάτων και όχι με όρους επικοινωνίας.

Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και δεν στεκόμαστε θεατές δυσφημίζοντας τον τόπο μας με σκοπό το προσωπικό όφελος.

—–

Ανακοίνωση της Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή – Κελλιά Τήνου

Η φωτιά στο Κοσσίνι, δυσχεραίνει την αποκομιδή των κάδων και δεν επιτρέπει την απόθεση νέων σκουπιδιών στον χώρο δεματοποίησης.

Η μοναδική μας ελπίδα να είναι καθαρό το νησί και μην δούμε εικόνες ξέχειλων κάδων με σκουπίδια είναι η ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων κάθε νοικοκυριού και κάθε επιχείρησης.

Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους και τουρίστες του νησιού μας να διαχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα και να τα απορρίπτουν καθαρά και συμπιεσμένα στους σωστούς κάδους ανακύκλωσης.

Κάνουμε έκκληση στους επιχειρηματίες της Τήνου να συλλέγουν χωριστά τα ανακυκλώσιμα των επιχειρήσεών τους, να τα συμπιέζουν και αν είναι δυνατόν να τα φέρνουν στην έδρα της ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ.

—–

η φωτιά όπως φαίνεται από το σύστημα της ΝΑSA
  • φωτό Ραφαήλ Απέργης
spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img