Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Παρουσιάζεται η Φωτογραφική Λέσχη Τήνου

Παρουσιάζεται η Φωτογραφική Λέσχη Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Έναρξη δραστηριοτήτων & πρώτη έκθεση-παρουσίαση στη Χώρα

Μια τυχαία συνάντηση μεταξύ εννέα ανθρώπων που ζουν και δημιουργούν στο νησί, η αγάπη που μοιράζονται για την τέχνη της φωτογραφίας και η ανάγκη της προσωπικής έκφρασης, είναι οι αφορμές της ένωσής τους. Αυτό είναι το ξεκίνημα της Φωτογραφικής Λέσχης Τήνου (ΦΛΤ).

Η Φωτογραφική Λέσχη Τήνου, έτοιμη πλέον να υποδεχθεί νέα μέλη, καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν «παρών» και να ενεργοποιηθούν δημιουργικά στο πλαίσιο των μελλοντικών δραστηριοτήτων της, καθώς προσδοκά ν’αποτελέσει ένα σημείο πολιτιστικής αναφοράς με δραστηριότητες όπως θεματικές εκθέσεις, σεμινάρια, διαγωνισμούς, δράσεις για παιδιά κι ενήλικες, προβολές και μετακλήσεις σημαντικών καλλιτεχνών από τον χώρο της ελληνικής και ξένης φωτογραφίας.

Πρώτη δράση της ΦΛΤ, η έκθεση με τίτλο «Αυτοπαρουσίαση», στόχος της οποίας είναι η προβολή της προσωπικής οπτικής των μελών της, καθώς και η θεματολογία στην οποία κινείται ο καθένας ξεχωριστά. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Μοσχούλειο Σχολή, στη Χώρα, από τις 11 έως τις 25 Απριλίου 2022. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματο- ποιηθούν την Τρίτη 12 Απριλίου στις 20.00.

Συμμετέχουν οι: Αντώνης Αρμάος, Μαρκησία Αρμάου, Ραμπέλλα Γρε, Αγνή Δελλατόλα, Δημήτρης Κραμποβίτης, Μάνθος Πρελορέντζος, Βασίλης Ρούβαλης, Ρίτα Φιλιππούση.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 11.00-14.00 & 18.00-21.00, εκτός από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής και την Κυριακή του Πάσχα. Εντός του εκθεσιακού χώρου θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Είσοδος ελεύθερη

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
scattered clouds
8.4 ° C
9 °
8.4 °
64 %
3.9kmh
26 %
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
12 °
Πα
13 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -