Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Φωτογραφικό λεύκωμα «The Yard Cats»

Φωτογραφικό λεύκωμα «The Yard Cats»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Αυτό το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20.00, στην γκαλερί Plastico στη Σύρο, η κοινσεπ We live together σε συνεργασία με τον φωτογράφο Στέλιο Παπαδόπουλο, παρουσιάζουν το φωτογραφικό λεύκωμα « The Yard Cats”.

Το λεύκωμα αποτυπώνει στιγμές από την καθημερινότητα της ζωής των γατών, στην αυλή ενός κυκλαδίτικου σπιτιού. Οι γάτες αυτές που είναι μεν αδέσποτες αλλά ανήκουν και στο σπίτι, πέραν του ότι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση συμβίωσης με τους ανθρώπους που τις φροντίζουν καθημερινά παρέχοντας τους λίγο νερό, φαγητό, και ένα μέρος στο οποίο έχουν μια ουσιαστική προστασία, αποτελούν και μια μικρή κοινωνία με τις δικές τις ιδιορρυθμίες, κανόνες και ισορροπίες. Έχουν φιλίες και έχθρες, έρωτες και αντιπάθειες, ανταγωνισμούς και τρυφερότητα, ανάπαυλα και παιχνίδι, στιγμές απομόνωσης και ρομαντισμού, στιγμές σφοδρών τσακωμών για κυριαρχία, και ισορροπίες που χάνονται και πρέπει να επανεδραιωθούν.

Αυτές τις στιγμές προσπαθεί να αποδώσει και το λεύκωμα « Οι Γάτες της Αυλής» μέσα από το φωτογραφικό υλικό του φωτογράφου Στέλιου Παπαδόπουλου. Τις στιγμές της γοητευτικής, ρομαντικής αστείας, συχνά συγκινητικής, κρυμμένης πλευρά της ζωής των γατιών στην αυλή ενός σπιτιού των Κυκλάδων.

Το λεύκωμα αποτελεί συμπαραγωγή της we live together και του φωτογράφου και έχει διπλό σκοπό: Πρώτον να αποτελέσει ένα μέσο και μια αφορμή για να αντιληφθούμε την ομορφιά και των πλούτο των στιγμών που δημιουργείται όταν συνυπάρχουμε με τα ζώα, και δεύτερον,

Η έκδοση φιλοδοξεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα γατάκια στο να φύγουν από τους δρόμους και να βρεθούν σε κάποια παρόμοια αυλή ή σε κάποιο σπίτι, καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν και χρηματοδοτούν το πρόγραμμα υιοθεσιών αδέσποτων γατιών της welivetogether, “Υιοθετήστε ένα πειΓατή».

Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, το λεύκωμα «The Yard Cats» προπωλείται ήδη από την ιστοσελίδα  www.welivetogether.gr και σύντομα θα βρίσκεται σε αρκετά σημεία πώλησης τόσο στη Σύρο, όσο και στην Τήνο και σε άλλα νησιά που θα ανακοινωθούν. Σας προσκαλούμε να στηρίξετε αυτή την πρωτοβουλία καθώς και να παρευρεθείτε στην επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στη γκαλερί Plastico, όπου θα πωλούνται για το σκοπό αυτό τόσο οι φωτογραφίες όσο και το Λεύκωμα « Οι Γάτες της Αυλής».

Ευχαριστούμε

Μανώλης Βορρίσης , We Live Together

Στέλιος Παπαδόπουλος

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
10.5 ° C
11.6 °
10.4 °
73 %
6.4kmh
100 %
Κυ
13 °
Δε
11 °
Τρ
11 °
Τε
10 °
Πε
13 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -