Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Γενική Συνέλευση Ναυτικού Ομίλου Τήνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Τήνου, καλεί τα μέλη του Ομίλου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, σύμφωνα με το άρθρο 13, παράγραφο 3 του καταστατικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Aπριλίου και ώρα 18.30, με ηλεκτρονική διαδικασία (θα ενημερωθείτε στα email σας για τις λεπτομέρειες).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έκθεση πεπραγμένων Δ.Σ. από 1/1 έως και 31/12/2020
  2. Οικονομικός απολογισμός από 1/1 έως και 31/12/2020, έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
  3. Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2021
  4. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Ανακοινώσεις – προτάσεις

    Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση το Σάββατο 30 Απριλίου 2021, την ίδια ώρα, με τον ίδιο τρόπο.

Με εντολή ΔΣ
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Φόνσος Μαρία Δενεκαρία

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -