Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Μηχανικών Τήνου

Κατόπιν σύγκλησης των μελών για Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Τήνου, αυτή πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του ΠΙΙΕ Τήνου.

Τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν εμπράκτως συμμετείχαν στην διαβούλευση και στην διαδικασία της Συνέλευσης. Εμφανές ήταν το ενδιαφέρον των μελών για τα πεπραγμένα του Συλλόγου καθώς και τους επόμενους στόχους.

Το κύριο θέμα αφορούσε τον απολογισμό έργου για το έτος 2021-2022 της διοικούσας επιτροπής, το οποίο εγκρίθηκε με απόλυτη πλειοψηφία. Σε συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη Λειτουργία της ΥΔΟΜ Τήνου, την εξέλιξη του χρηματοδοτούμενου έργου της Επέκτασης του Σχεδίου πόλεως που προσφάτως ανακοινώθηκε καθώς και την εξέλιξη του Master Plan του Λιμένος Τήνου.

Αποφασίστηκε να αποσταλούν καίρια ερωτήματα προς την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Τήνου, αναφορικά με τον τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών, την εξέλιξη ή μη του χαρακτηρισμού των υφιστάμενων οδών, τις μελέτες που περιλαμβάνονται στο έργο της Επέκτασης του Σχεδίου πόλεως Τήνου και τέλος ερώτημα προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Ανδρου – Μυκόνου σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης αλλά και άλλα θέματα που άπτονται στο Master Plan του λιμένος Τήνου.

Κοινός τόπος για τα μέλη που μετείχαν είναι να προετοιμαστούν τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις σχετικά με το Τοπικό Χωροταξικό για το νησί της Τήνου το οποίο διαφαίνεται ότι θα ανατεθεί εντός του επόμενου εξαμήνου.

Ο Σύλλογος θα σταθεί αρωγός στην Τοπική κοινωνία και στην Δημοτική Αρχή με ξεκάθαρες θέσεις και επιστημονικές προσεγγίσεις.

Για το Σύλλογο Μηχανικών Τήνου
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -