Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Γεωργία Σερπετίνη – Υποψήφια με τον Γιάννη Σιώτο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Είναι απόγονος της οικογενείας Σερπετίνη – Καγιώργη, κόρη του γνωστού γλύπτη και βιομήχανου Κωνσταντίνου Ν. Σερπετίνη με καταγωγή από τον Πύργο Τήνου και της Σταυρούλας Φωσκόλου του Φραγκίσκου ή «Κανέλλου» από τη χώρα – Τήνου.

Με σπουδές στον τομέα της Αρχιτεκτονικής στο Middlesex University of London και στο ΕΚΠΑ «Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική» εντάχτηκε στην grande Serpetini επιχείρηση, βραβευμένη ανάμεσα σε 70 χώρες ως, «η κορυφαία σε πρεστίζ και ποιότητα».

Διακρίθηκε και τιμήθηκε ως μια από τις 15 καλύτερες «Ελληνίδες Επιχειρηματικές» κα συμμετείχε σε forum του ΝΑΤΟ για την επιχειρηματικότητα.

Με αγάπη στον άνθρωπο, παρακολούθησε προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον τομέα της ψυχολογίας. Δημιούργησε το πρότυπο πρόγραμμα, βιωματικής μάθησης Grande, το οποίο εφάρμοσε εθελοντικά με επιτυχία.

Διδάχτηκε τη γλυπτική από τον πατέρας της Κωνσταντίνο. Ο Στρατής Φιλιππότης αναφέρθηκε σε αυτήν ως «το νέο Τηνιακό ταλέντο». Αρχιτεκτονικά δημιουργήματα της συναντά κανείς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Με αγάπη για το νησί, προσέφερε εθελοντικά στο δήμο Τήνου, στην επιτροπή ισότητας, επιπλέον σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και περιβάλλοντος, Ευάγγελο Περιάλη , στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Follow Green και στην συλλογή των εγκαταλελειμμένων αυτοκίνητων. Το 2019 ως μέλος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων πρότεινε τις 3d διαβάσεις πεζών.

Το 2021 δημιούργησε και κατέθεσε στο Δήμο Τήνου μελέτη για τα ηλιακά street post stand, πρόταση αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, για την τοποθέτηση διαφημιστικών εντύπων σε ένα καινοτόμο σταντ, το οποίο εξυπηρετεί και την φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Έχοντας προσφέρεις στα πλαίσια εθελοντικής δράσης, έχω την γνώση ότι μπορώ να προσφέρω πολλά. Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί οι ανάγκες του πολίτη πρέπει να αντιμετωπίζονται με συνέπεια και σοβαρότητα.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -