Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Γεώργιος Γρηγοράκης – Αναγκαίες και απαιτούμενες οι ενέργειες της Περιφέρειας, δίπλα στα όμορφα λόγια

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Τήνου Γιαννούλη Χαλεπά, στην παρούσα φάση, δεν τυγχάνει της ανάγκης των όμορφων λόγων κανενός και καμίας υπενθύμισης του πλούσιου ιστορικού του. Το κύρος του και η υψηλή σπουδαιότητα του για τον τόπο είναι δεδομένα και αδιαμφισβήτητα. Αυτό που διακυβεύεται με άμεσο τρόπο είναι η απόφαση της Κυβέρνησης να το καταργήσει με ψηφισμένο Νόμο του κράτους, όπως και τόσα άλλα, ως Ν.Π.Δ.Δ. από τον Δήμο μας και μάλιστα με χρονοδιάγραμμα εφαρμογής την πρώτη μέρα του νέου έτους !

Η αναγκαία συνδρομή όλων μας, όπως μας επιτάσσει η εκλεκτή μας Έπαρχος, πολύ φοβούμαι ότι χάνει το νόημα της μέσα από την αοριστία ενός γενικού καλέσματος που δε θα προσφέρει τίποτε εκτός από επιπλέον χάσιμο χρόνου.

Συνεπώς, για να γίνω πιο συγκεκριμένος οι πολίτες της Τήνου και όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο, οφείλουν να γνωρίζουν:

  1. Ποιες είναι οι συγκεκριμένες ενέργειες της Επάρχου μας, που έχουν πραγματοποιηθεί ή σκοπεύουν να πραγματοποιηθούν, για τη διάσωση του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου από την κατάργηση που επιφέρει ο Νόμος;
  2. Θα ζητήσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο έκτακτη σύγκλιση επί του θέματος και την έκδοση σχετικού ψηφίσματος ;
  3. Θα συστρατευθεί με την πρόταση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου για την συνδιαμόρφωση και ενδυνάμωση σχετικών αποφάσεων;
  4. Θα καταδικάσει τον ισοπεδωτικό 5056/2023 σχετικό νόμο της Κυβέρνησης ;

    Οι πολίτες της Τήνου επέλεξαν διά της ψήφου τους και για δεύτερη συνεχή θητεία, μια πανίσχυρη Περιφέρεια προκειμένου να τους εκπροσωπεί επάξια και να δίνει πρώτη το καλό παράδειγμα με στοχευμένες, αναγκαίες και απαιτούμενες δράσεις και ενέργειες . Έχει τη δύναμη, θεωρώ ότι έχει και την εμπειρία !

    Σε αυτό το κλίμα και συγχαίροντας την Έπαρχο και αγαπητή κα Νατάσσα Δεληγιάννη -Άσπρου για την επανεκλογή της, επιθυμώ να συνεισφέρω για μία Περιφέρεια που τολμά να διεκδικεί αυτό που της αξίζει!

Γ. Ν. Γ.

Ο Γεώργιος Γρηγοράκης είναι πρώην υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Τήνου με το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -