Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Γεώργιος Γρηγοράκης –  Να προσφέρω στον συνάνθρωπο και στον τόπο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Να έχω τη δύναμη να συν διαμορφώσω με τις γνώσεις μου αυτό που ξέρω να κάνω στη Διοίκηση. Αυτό που τόσο αγαπώ: να προσφέρω στον συνάνθρωπο και στον τόπο 

Η πολιτική θέλει γερό στομάχι !

Πασίγνωστη ρήση !Την εμπέδωσα, με τη σειρά μου,  μόλις από τα αποδυτήρια του παρασκηνίου όπου ψίθυροι επισκίασαν τις όποιες προσδοκίες.

¨ Δούναι και λαβείν η πολιτική ¨ και ο πολιτικός πολιτισμός  αποτυπώνεται  σε φωτογραφίες με χαμογελαστές παρέες , φιλοφρονήσεις , φιλικά χτυπήματα στην  πλάτη  και  παλαμάκια για την καλή τάξη με απώτερο στόχο  τη  διαδικτυακή προβολή και την αποδοχή ως έπαινο . Ένα παραβάν στην εκλογική διαδικασία, κάθε 4-5 χρόνια, η πολιτική μας συμμετοχή, με πρωταγωνιστές πρόσωπα και χαρακτήρες ως  ήρωες μιας τόσο δα κοινωνίας. 

Η αποκαρδίωση   ενός νέου υποψηφίου δεν αρκείται   προφανώς   στη  βεβαιότητα της διαφαινόμενης νίκης του σεβαστού μας πολιτικού αντιπάλου. Εξάλλου δεν έχουμε όλη την ίδια βοήθεια και το ίδιο ιστορικό . Δεν  ξεκινάμε καν από την  ίδια  αφετηρία.  Είναι κάτι παραπάνω.  Είναι  το ,υπό διαμόρφωση  κλίμα,  μίας εκλογικής ταπείνωσης  για εκείνη την εναλλακτική πολιτική  πρόταση που δοκιμάζει να διατυπωθεί και το πείσμα να εμπεδώσουμε την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του συντριπτικά πρώτου. Να υποβάλουμε τα διαπιστευτήρια μας στην αυταρέσκεια  ενός  κομματικού εγωισμού σε ορθή επανάληψη, εις βάρος μιας  άλλης αλήθειας. 

Όσο με αφορά, γνώριζα εξαρχής  τις τεράστιες αντιξοότητες  για την όποια  ευκαιρία εκλόγιμης θέσης στη συγκεκριμένη πολιτική μάχη . Δέχτηκα απλά να καταγράψω,  για πρώτη φορά, τη δική μου παρουσία στα τοπικά δρώμενα , με δυναμισμό και αξιοπρέπεια και δίπλα σε όλους τους σεβαστούς μου συνυποψηφίους . 

Να πω τη δική μου αλήθεια ! Αποδέχτηκα, μετά από πολλή  σκέψη, την τιμητική πρόταση ανθρώπων που σέβομαι και υπολήπτομαι .Να συνεργαστώ με όποιον μου το ζητήσει ,Να έχω τη δύναμη να  συν διαμορφώσω  με τις γνώσεις μου αυτό που ξέρω να κάνω στη Διοίκηση. Αυτό που τόσο αγαπώ:  να προσφέρω στον συνάνθρωπο και στον τόπο .

Κάθε προσπάθεια υπολογίζει στη στήριξη, πολλώ δε μάλλον, του συνδυασμού εκείνου που σου απλώνει το χέρι , που πιστεύει στην αξία σου, που σε καλεί να συμμετάσχεις  και εσύ ανταποκρίνεσαι .

Η δική μου στήριξη φαίνεται ότι παρέμεινε στον συμβολισμό του  ψηφοδελτίου και στον Φάρο με τους γλάρους που ευαγγελίζει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ . Ωστόσο οι αξίες είναι αιωνίως αμετάβλητες,  οι  άνθρωποι που τις υπηρετούν παραμένει το διαχρονικότερο  θέμα  .

Όσο με αφορά  θα παλέψω αποφασιστικά δίπλα σε όσους με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν δημόσιο βήμα. Να αγωνιστώ στο όνομα του συνδυασμού που με επέλεξε υπηρετώντας  πιστά τα ιδανικά και τις  αξίες που πρεσβεύει. 

Πιστεύω στην καλή φύση των ανθρώπων, στην αλληλεγγύη, στις  προσδοκίες, στις δυνατότητες . 

Είδα τη λαχτάρα των συμπολιτών μου για μια συντροφική παρουσία .

Απλών ανθρώπων, αγνών και ανόθευτων , που έχουν ανάγκη από μία Περιφέρεια που τολμά να διεκδικεί αυτό που τους αξίζει . Που με κοιτάξανε στα μάτια, που αναζητούν  μια ανθρώπινη παρουσία στα προβλήματα τους .  Να σταθεί κάποιος δίπλα τους ,απέναντι   στην εγκατάλειψη και στην απουσία που βιώνουν όλη την υπόλοιπη μη προεκλογική περίοδο..

Στον ελάχιστα πολιτικό χρόνο που απομένει έως την Κυριακή ο δρόμος μου φαίνεται ότι  παραμένει   μοναχικός και ουσιαστικά θέτω τον εαυτό μου  επικεφαλής  σε αυτή την προσπάθεια . Όποιος με  γνωρίζει ,όποιος με άκουσε, όποιος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση θα με καταλάβει. Το ψηφοδέλτιο μου είναι επίσης, δίχως παρέα, μοναχικό για εκείνον που  επιθυμεί να με συναντήσει στην κάλπη.

Σας καλώ για την ψήφο σας . Να με στηρίξετε προσωπικά και έτσι θα εκλάβω την όποια σας ανταπόκριση. Δε θα προδώσω ποτέ αυτή σας την επιλογή. 

Μέχρι τότε Εύχομαι στην πανίσχυρη εκλογική περιφέρεια πανίσχυρα έργα! 

Εγώ παραμένω δίπλα σας, όρθιος και παρών! 

Ο Γεώργιος Γρηγοράκης του Νικολάου κατέρχεται ως  Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου με τον Συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ~ Επικεφαλής Νικηφόρος Παπανικόλας.
Είναι πολιτικός επιστήμων,  Διευθυντής στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ¨Η Μεγαλόχαρη Τήνου¨ και έχει ένα αγοράκι 8 ετών!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -