Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Γιάννης Πολυχρονάκος – Συγχαρητήρια στον Περιστεριώνα Τήνου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μου στο νησί της Τήνου είχα τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω ένα μικρό μέρος της όμορφης διοργάνωσης του Final-4 Παίδων της Ένωσης Σωματείων καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 και 30 Απριλίου.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του ΤΑΚ Περιστεριώνα Τήνου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια και του ΑΟ Άνδρου για την παρουσία τους στους αγώνες.

Τέλος, συγχαίρω την ΕΣΚ Κυκλάδων, τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση, αλλά και τον κόσμο της Τήνου που δημιούργησε μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο ”Τήνια 1895”.

Ο αθλητισμός ανθίζει στα νησιά μας και πλέον στις μέρες μας αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων παιδιών που κατοικούν στα νησιά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα ενισχύσουν τη βιωσιμότητα των συλλόγων για να συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.

Γιάννης Πολυχρονάκος

Οικονομολόγος / Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -