Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Γιώργος Δελατόλας – Νοιάξιμο, φροντίδα, αγάπη και ενσυναίσθηση στην πράξη…… όχι σε κούφια λόγια!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Όταν κατεβαίνεις για Δημοτικός Σύμβουλος, είναι έθιμο να γράφεις το βιογραφικό σου. Σε αντίθεση με μένα απεχθάνομαι τα βιογραφικά και τις ταμπέλες. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε. Όσοι δεν με γνωρίζετε μπορείτε να το κάνετε σε δύο γραμμές:

Είμαι Υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος όπου τα τελευταία 12 χρόνια καθημερινά σας εύχομαι ‘’Καλό ταξίδι’’ ή σας υποδέχομαι σε χαρές και λύπες και προσπαθώ να κάνω την καθημερινότητα σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη από την επαγγελματική μου ιδιότητα.

Από το 2018 είμαι Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  και από το 2021 Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου Τήνου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έχω αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στο νησί στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός της καθόδου μου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Θέλω τα παιδιά μας να έχουν ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά του κέντρου. Στα λόγια και όχι σε μακέτες και σε ‘ΘΑ’.

Μπορεί να μην έχω τις γνώσεις που απαιτούνται για αυτό συμμετέχω με μια ομάδα έμπειρων και ικανών ανθρώπων.

Έχω όμως στοιχεία που αξίζω την προσοχή σας: Νοιάξιμο, φροντίδα, αγάπη και ενσυναίσθηση στην πράξη…… όχι σε κούφια λόγια!

Θα είμαι δίπλα σας και την επόμενη των εκλογών, και τους επόμενους μήνες είτε με τοποθετήσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε όχι. Έχω ιδέες, όρεξη και είμαι έτοιμος να τσαλακωθώ και να συγκρουστώ για το νησί που όλοι ονειρευόμαστε.

Εσείς έχετε την δύναμη.. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Έχω κάνει μια ξεκάθαρη Επιλογή Ευθύνης να είμαι στο πλευρό του Παναγιώτη Κροντηρά για να πάμε ξανά μπροστά..Μαζί!!!!

Δελατόλας Γιώργος του Ιωσήφ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -