Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Γιόρτασε το Σμαρδάκιτο Τήνου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε η πανήγυρη προς τιμή του Αγίου Αντωνίου της Παδούης στην ενορία του Σμαρδακίτου όπου και είναι ο προστάτης της!

Αποβραδίς τελέστηκε η προσκύνηση του Αγιοτάτου Μυστηρίου, ενώ ανήμερα η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο π. Ιωσήφ Πρίντεζη. Μαζί του συλλειτούργησε ο εφημέριος της ενορίας π. Ιωάννης Σκλάβος, ο π. Γεώργιος Ανδριώτης, ο π.Μάρκος Βιδάλης και ο π. Αλέξανδρος Πέρρος.

Ο  Άγιος Αντώνιος αγιοποιήθηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά το θάνατό Του. Ίσως δεν υπάρχει πιο αγαπημένος και θαυμαστός άγιος της Καθολικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιότατος μίλησε για τον βίο του αγαπητού αυτού  Αγίου ανεξαρτήτως δόγματος ενώ αναφέρθηκε και στα βιβλικά κείμενα που ακούστηκαν και στο Ευαγγέλιο της ημέρας.

Πλήθος κόσμου από όλη την Τήνο είχαν έρθει να τιμήσουν τον  Άγιο. Τους ύμνους  συνόδευε με το αρμόνιο ο κ. Χρήστος Φιοράντης ενώ ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στα ψαλτικά μέρη της Θείας Λειτουργίας.

Π.Ι.Σ.

www.kantam.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -