Πάνω στο λόφο, μεταξύ Πύργου και Πανόρμου, βρίσκεται η Glafki σαν ένα μικρό χωρίο με θέα στον Όρμο του Πάνορμου. Φέτος λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, τόσο οι κατοικίες της όσο και το Pool Bar της. Ο Κώστας και η Μαρία που έχουν αναλάβει από φέτος, δύο νέα παιδιά με όρεξη και αγάπη για την δουλειά τους, σας περιμένουν να γνωρίσετε τις ανανεωμένες υπηρεσίες και προϊόντα τους, είτε επιλέξετε την Glafki για την διαμονή σας στο νησί είτε αν θέλετε να περάσετε την μέρα σας στην πισίνα που είναι ανοιχτή από τις 8.00 το πρωί. 

Για τους λάτρεις του πρωινού, στη Glafki προσφέρετε κυκλαδίτικο μπουφέ πρωινό καθημερινά από τις 8.30 έως τις 11.00 ανοιχτό για όλους με επιλογές για κάθε γούστο. Παρόλα αυτά, αν χάσετε το πρωινό, υπάρχει bruch menu όπως τα αυγά Benedict έως τη 13.00. Φέτος έχει αναβαθμιστεί και η κουζίνα του Lounge Bar με νόστιμες επιλογές κατά την διάρκεια της ημέρας, που μπορείτε  να συνδυάσετε το κρασί, την μπύρα ή το κοκτέιλ σας. Το burger με 100% μοσχαρίσιο τηνιακό κιμά σε ψωμάκι brioche, η quesadilla  κοτόπουλο ή pinsa είναι ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές σε φαγητό.

Ο Κώστας ως μάγειράς με εμπειρία σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία του εξωτερικού, προσφέρει και εξαιρετικές επιλογές για γλυκό, και σίγουρα η μους σοκολάτας με φυστικοβούτυρο και καραμέλα είναι μια εξ αυτών. Το μέρος ενδείκνυνται και για ένα χαλαρό ποτό το βράδυ μακριά από την φασαρία του Αυγούστου, απολαμβάνοντας τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, το μπάρ είναι ανοιχτό μέχρι το βράδυ.


Glafki Studios & Suites
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 22830.31915
info@glafki-tinos.com | www.glafki-tinos.com
facebook: @glafki.tinos | Instagram: @glafki.tinos