Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Ανακοίνωση Golden Star Ferries

Η Golden Star Ferries σας ανακοινώνει ότι λόγω της πανδημίας COVID-19 και μετά τις σχετικές αποφάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για περιορισμό των μετακινήσεων με αποτέλεσμα την ακύρωση δρομολογίων της εταιρείας για τον μήνα Απρίλιο, τροποποιείται από σήμερα η πολιτική ακυρώσεων της εταιρείας.

Από σήμερα, 03/04/2020, όλα τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για την τρέχουσα περίοδο (2020), αντί της επιλογής ακύρωσης θα μετατρέπονται σε εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας (open ticket) με δυνατότητα να αντικατασταθούν και να ταξιδεύσουν με οποιοδήποτε δρομολόγιο της εταιρείας μας χωρίς επιπλέον κόστος μέχρι και την 31/12/2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραπάνω δυνατότητα είναι τα εισιτήρια να έχουν γίνει ανοιχτής ημερομηνίας το αργότερο 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού του αρχικού εισιτηρίου.

Ευχόμαστε αυτή η δύσκολη περίοδος να ξεπερασθεί γρήγορα και όλοι να επιστρέψουμε υγιείς στην κανονικότητα χωρίς περαιτέρω ανεπιθύμητες συνέπειες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -