Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Γραφείο τύπου Δήμου Τήνου – Σχετικα με τη χρήση των αιγιαλών

Με αίσθημα ευθύνης και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τη στήριξη των επαγγελματιών του νησιού, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αρμόδια για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης των χώρων αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, είτε διενεργείται απευθείας είτε με δημοπρασία, είναι η Κτηματική Υπηρεσία Α’ Κυκλάδων.

Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής είναι να αποστέλλει προς έγκριση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η Κτηματική Υπηρεσία να τα εγκρίνει ή να τα απορρίπτει.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά τον ακριβή προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων η Δημοτική μας Αρχή παραμένει διαθέσιμη προς κάθε ενδιαφερόμενο και αναμένει προτάσεις για την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης, ώστε να εγκριθούν από την Κτηματική Υπηρεσία Α’ Κυκλάδων όλες οι σε εκκρεμότητα αιτήσεις.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -