Τετάρτη, 19 Μαΐου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Τα «Green Missions» στον Δήμο Tήνου

spot_img
spot_img

Οι εβδομαδιαίες αποστολές (Green Missions) έχουν ήδη ξεκινήσει προσφέροντας έναν ακόμη πιο διασκεδαστικό τρόπο ανταμοιβής στους δημότες, ώστε να κερδίζουν επιπλέον πόντους επιβράβευσης μέσω της εκπαίδευσης και της δράσης στον Δήμο για την ανακύκλωση.

Λαμβάνοντας μέρος στο «Green Mission», ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα για τα απαραίτητα βήματα (στόχοι) που θα τον οδηγήσουν στην ολοκλήρωση της Αποστολής και την ανταμοιβή!

Οι εβδομαδιαίες αποστολές εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες την «εκπαίδευση» και τη «δράση»:

Μέσω της εκπαίδευσης ο χρήστης ολοκληρώνει στόχους είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουίζ για την ανακύκλωση.

Μέσω της δράσης ο χρήστης πραγματοποιεί σημαντικές ενέργειες, όπως είναι η ανακύκλωση, είτε η εξαργύρωση προσφορών στις τοπικές επιχειρήσεις κ.α.

Για την επιτυχή έκβαση της Αποστολής πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του χρήστη.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω της νέας αυτής εκπαιδευτικής δράσης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
clear sky
19.4 ° C
19.6 °
17.1 °
78 %
3.1kmh
5 %
Τε
22 °
Πε
22 °
Πα
20 °
Σα
20 °
Κυ
20 °
spot_img
spot_imgspot_img