Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Γυμνάσιο Τήνου – Ευχαριστίες προς την Δημοτική Αρχή Τήνου

Ευχαριστίες του Γυμνασίου Τήνου προς τον Δήμαρχο Τήνου, Γιάννη Σιώτου μετά και την οικονομική ενίσχυση με σκοπό την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Τήνου κι εμού, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας με σκοπό την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι υπολογιστές ήδη έχουν τοποθετηθεί στο σχολείο και μας βοηθούν στο εκπαιδευτικό μας έργο. Με τη κίνηση αυτή αναβαθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του σχολείου μας.

Παράλληλα ευχαριστίες αρμόζουν στην Αντιδήμαρχο κ. Άνδροβικ Λουκρητία καθώς και στην υπάλληλο του Δήμου κ. Φωσκόλου Αικατερίνη, οι οποίες βοήθησαν στη γρήγορη διεκπεραίωση του θέματος μέσω της Σχολικής Επιτροπής.

Ευχόμαστε καλή δύναμη κι επιτυχία στο έργο σας και καλό Πάσχα με Υγεία.

Eκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Ο Διευθυντής
Ευάγγελος Περιβολαράκης
Θεολόγος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -