Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Γυναίκα και Art Therapy στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Νέος Κύκλος Ατομικών Συνεδριών Art Therapy (Εικαστικής Θεραπείας) 2023- 2024, με στόχο την καλύτερη γνώση του εαυτού και την προσωπική ανάπτυξη

Η ζωή της γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά τις τελευταίες δεκαετίες. Οι μεγάλες απαιτήσεις και οι πολλαπλές δραστηριότητες είναι πιεστικές. Η γυναίκα του σήμερα καλείται διαρκώς να αποδείξει την αξία της.

Η προσπάθειά της να ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις προκλήσεις και να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα ζητήματα της καθημερινότητας, επιφέρει μείωση ενασχόλησης με τον εαυτό της, σίγαση της εσωτερικής της φωνής και σε αρκετές περιπτώσεις έντονο ψυχικό βάρος.

Η Art Therapy (Εικαστική Θεραπεία) βοηθά τις γυναίκες να εκφράσουν και να επεξεργαστούν τα βαθύτερα συναισθήματά τους. Τους επιτρέπει να είναι ο εαυτός τους και να αποκτήσουν μια βαθύτερη εικόνα, για τον εσωτερικό τους κόσμο.

Με την υποστήριξη της εικαστικής θεραπεύτριας αξιοποιείται η δημιουργική διαδικασία και το έργο ως μέσο έκφρασης. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα γίνονται σύμβολα, προάγοντας τη μείωση του στρες και την επίτευξη καλύτερων και αρμονικότερων διαπροσωπικών σχέσεων.

Μέσω των εικαστικών αναπαραστάσεων προβάλλονται παλαιότερες εμπειρίες και βιώματα, που συμβάλλουν στην ταχύτερη πορεία της θεραπευτικής διαδικασίας, οδηγώντας παράλληλα σε μονοπάτια ευεξίας και χαλάρωσης.

Για αυτήν την διαδικασία εσωτερικής εξερεύνησης δεν είναι απαραίτητες οι γνώσεις ζωγραφικής. Αρκεί η διάθεση για δημιουργία, αποτυπώνοντας ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων στο εικαστικό έργο, που γίνεται ένας τόπος πέρα από τα σύνορα των λέξεων.

Τόπος διεξαγωγής: Τήνος και Αθήνα (δια ζώσης και διαδικτυακά)
Επικοινωνία: +30 6943 470 586
Ε-Μail: info@gnothisauton.gr
www.gnothisauton.gr
Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια: Σοφία Κουκουρλή

Χορηγός αίθουσας Τήνου: Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -