Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

H Θεατρική ομάδα Τήνου στο Θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, από το 1961, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, με θεατρικές παραστάσεις και άλλες συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο ένας άνθρωπος του θεάτρου αναλαμβάνει να γράψει το μήνυμα του εορτασμού, το οποίο είθισται να διαβάζεται στα θέατρα πριν από την παράσταση.

Μετά απο τιμητική πρόσκληση της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης,στα πλαίσια του Εορτασμού, η Θεατρική Ομάδα Τήνου “Θεατροποιείο” θα παρουσιάσει το έργο του Δ. Χαριτόπουλου “Αυγά Μαύρα”,τη Δευτέρα 27 Μαρτίου ,στις 20.30 στο ιστορικό Θέατρο “Απόλλων” Σύρου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται απο την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης. Τελεί υπο την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -