Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

H Τήνος σε αμερικανικό ταξιδιωτικό μέσο

Γραφείο τύπου Δήμου Τήνου

Μια ιδιαίτερη αναφορά που αναδεικνύει τις στοχευμένες ενέργειες για την προσέγγιση της αμερικάνικης αγοράς πραγματοποίησε το έγκυρο αμερικανικό ταξιδιωτικό Μέσο Whereverfamily.com.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “Η Τήνος ένα νησί της κυκλαδίτικης νησιωτικής αλυσίδας, μπορεί να μην είναι τόσο πυκνοκατοικημένο κατά τους μήνες εκτός εποχής όσο άλλοι σε αυτήν τη λίστα, αλλά είναι ένας εξαιρετικός ανοιξιάτικος προορισμός από μόνη της λόγω της θρησκευτικής και πολιτιστικής σημασίας της. 

Εκτός από την τραχιά ομορφιά του τοπίου, φιλοξενεί τη διάσημη εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, που προσελκύει τους επισκέπτες όλο το χρόνο στα τεράστια σκαλιά της με την ελπίδα να δεχθούν ένα θαύμα. Το νησί, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το πλοίο από την Αθήνα, είναι γεμάτο ιστορία και τοπικές παραδόσεις και φιλοξενεί φεστιβάλ όλο το χρόνο. Την άνοιξη, η τοπική χλωρίδα είναι σε άνθιση και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε τοπικές τοποθεσίες και να απολαύσετε την αναπτυσσόμενη γαστρονομική σκηνή”.

Το Whereverfamily.com συντάσσεται από βραβευμένους δημοσιογράφους που συνδέονται στενά με τα οικογενειακά ταξίδια και διαθέτει απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον προγραμματισμό οικογενειακών ταξιδιών. Επίσης αποστέλει σε συγκεκριμένη λίστα συνδρομητών ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο, το WhereverFamily News και απονέμει κάθε χρόνο τα βραβεία Wherever, με βάση τις επιλογές των αναγνωστών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -