Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε, το πρωί της Τρίτης, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου. Εκεί, συζητήσαμε διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία και παρουσιάσαμε αναλυτικά τις προτάσεις του Συνδυασμού μας, ώστε να μπορέσει να βρεθεί λύση σε κάθε ένα από αυτά!

Μεταξύ άλλων, η Αναστασία Ψάλτη δεσμεύτηκε να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα των κτιριακών υποδομών και να υποστηρίξει έμπρακτα την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ευχαριστήσαμε θερμά τους ίδιους τους πυροσβέστες αλλά και τη Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το έργο, αλλά και τον ζήλο που δείχνουν, πάρα τις κάκιστες συνθήκες λειτουργίας του Πυροσβεστικού Φυλακίου.

Η Πυροσβεστική πρέπει και θα έχει κάθε προτεραιότητα στη στήριξη από τον Δήμο Τήνου. Η Υπηρεσία και οι άνθρωποί της επιτελούν λειτούργημα και προσπαθούν να προστατεύσουν τις ζωές των κατοίκων, τον τόπο και τις περιουσίες μας. Κάποιοι στο Δήμο νομίζουν ότι όλα αυτά μπορούν να τα θυμούνται μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη. Όχι. Από 8 Οκτωβρίου, αυτές τις νοοτροπίες, τις ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
Παρόντες από τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ήταν οι: Κωνσταντίνος Βαλσαμής, Παναγιώτης Γάσπαρης, Αρετή Κίτσιου και Άκης Παπαδόπουλος.

εγγραφή newsletter