Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στα Δύο Χωριά

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ βρεθήκαμε στα Δύο Χωριά.

Η πρωτοβουλία μας #ΣΥΖΗΤΑΜΕ μας φέρνει δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, σε κάθε οικισμό της Τήνου, με σκοπό να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς τους και να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.

Η επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Αναστασία Ψάλτη, ανέλυσε τη διαφορετική προσέγγιση που προτείνει ο Συνδυασμός μας στους συμπολίτες μας, για το μέλλον της Τήνου. Μία στρατηγική προσέγγιση, η οποία θα βασιστεί τη μελέτη που ήδη εκπονεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για το δρόμο προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του νησιού μας υπό την πίεση των αυξανόμενων τουριστικών ροών. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις που προτείνει το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για το σύνολο των ζητημάτων της καθημερινότητας, αλλά και των μεγάλων προβλημάτων, όπως αυτά της ύδρευσης και άρδευσης για τα οποία παρουσιάστηκε αναλυτικά το σχέδιο του Συνδυασμού.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Δύο Χωριών.

Με την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ο κόσμος της Τήνου μας δείχνει το δρόμο της αλλαγής. Για μια ακόμη φορά στείλαμε, μαζί, το μήνυμα ότι από τις 8 Οκτωβρίου, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -