Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Η αναβάθμιση του γηπέδου 5Χ5 στην πόλη της Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του γηπέδου 5Χ5 στην πόλη της Τήνου, απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 23.000€

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΤΑΠΗΤΑ

Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο 5×5 που στεγάζεται στο 1ο Δημοτικό συνολικού εμβαδού 480τ.μ. Ο χλοοτάπητας θα έχει την μορφή φυσικό γρασίδι, η αντοχή του νήματος θα είναι 12,300dtex και το ύψος του πέλους πρέπει να είναι 50mm.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

τοποθέτηση νέου πλαστικοποιημένου πλέγματος για το γήπεδο. Κρινόταν άμεση η αντικατάσταση του διότι είχε υποστεί μεγάλη φθορά στον χρόνο, διάβρωση και έχουν δημιουργηθεί ανοίγματα (τρύπες), με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλές για του μαθητές του σχολείου.

Το πλαστικοποιημένο πλέγμα έχει σχήμα ρόμβου διαστάσεων 5x5x3mm, το μήκος του θα είναι 30,00m και το ύψος 4,00m.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

«Το γήπεδο 5X5 απέναντι από το 1ο Δημοτικό σε λίγες εβδομάδες θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κι αναβαθμισμένο γήπεδο, που θα γεμίσει από τις παιδικές φωνές των μαθητών του πρώτου δημοτικού, στο οποίο και θα παραχωρηθεί για την ενίσχυση των υποδομών του.Επισημαίνεται ότι το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του ΠΙΙΕΤ, το οποίο θέλω και να ευχαριστήσω δημόσια για την παραχώρηση.Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα έκανε δεκτή την εισήγησή μου για την αναβάθμιση του γηπεδου αυτού, προϋπολογισμού 23.000 ευρώ. Δε σταματάμε να εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τα παιδιά μας» δήλωσε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -