Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η απόφαση για την πεζοδρόμηση τμήματος χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου

Δημοσιεύτηκε στο διαύγεια η απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου για τις «Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας και πεζοδρόμησης τμήματος χερσαίας ζώνης λιμένα Τήνου».

Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της παραλιακής οδόυ Λιμένα Τήνου και συγκεκριμένα από το κατάστημα «Κουρσάρος« έως το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», από την 01 Ιουλίου 2022 ημέρα Παρασκευή και έως 04 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Κυριακή, κατά τις ώρες 21.00 – 01.00

Απαγορεύεται κατά την παραπάνω χρονική περίοδο η στάθμευση στον προβλήτα 9 (λεναντι ξενοδοχείου Ποσειδώνιο) κατά τις ώρες 20.30 – 01.00. Ο προβλήτας 9 θα πρέπει να έχει ελευθερωθεί από τα οχήματα από τις 20.30 και θα υπάρξει τοποθέτηση ευδιάκριτης πινακίδας Ρ43.

Οι ιππήλατες άμαξες απομακρύνονται από την παραλία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σε περίπτωση εξαιρετική ανάγκης τότε θα τους επιτρέπεται διέλευση μόνο μετά από σχετική έγκριση του Λιμεναρχείου Τήνου. Τις ώρες πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού η κίνηση τους θα επιτρέπεται από το χώρο έναντι της Τράπεζας Πειραιώς με κατεύθυνση προς το Βίντσι.

Η απόφαση παραπέμπεται στο Λιμεναρχείο Τήνου λόγο αρμοδιότητας για την έκδοση σχετικής απόφασης σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Λιμένα Τήνου (ΦΕΚ 329/Β/1978 άρθρο 295).

Ο κ. Λιμενάρχης συμφώνησε υπό την προϋπόθεση ύπαρξης εταιρείας security κατά το χρονικό διάστημα της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -