Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακυρώνει την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις Ανεμογεννήτριες – Δήμος Τήνου: “Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στις 12 Ιουλίου αναρτήθηκε η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου η οποία ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου για τη διέλευση των ανεμογεννητριών από την Δημοτική Οδό.

Σύμφωνα με την απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αναρμόδιο όργανο, καθώς αρμόδια αρχή για τη χορήγηση άδειας διέλευσης μηχανημάτων έργων των οποίων οι διαστάσεις ή τα βάρη υπερβαίνουν τα μέγιστα όρια που καθορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 53 του ν.2696/1999 είναι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.
 
Σε επικοινωνία με την δημοτική αρχή τονίστηκε ότι εξετάζονται ήδη όλες οι δυνατότητες για την προσβολή της εν λόγω απόφασης και ότι, όπως έχει γίνει από την αρχή, θα εξαντληθεί κάθε θεσμικό και ένδικο μέσο εντός των πλαισίων της νομιμότητας.

Επισημαίνεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας “Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών” έγινε γνωστό ότι από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου, έχουν ζητηθεί από τον Δήμο Τήνου άδειες διέλευσης των ανεμογεννητριών, από τις 02.00 μέχρι τις 08.00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img