Η Χορωδία Τήνου στην εκδήλωση της Αδελφότητας Τηνίων

Κατά την εκδήλωση της 4ης Φεβρουαρίου στην έδρα της Αδελφότητας Τηνίων εν Αθήναις, στο πλαίσιο του επίσημου εορτασμού των διακοσίων ενός ετών από την Εύρεση της Ιεράς Εικόνας της Ευαγγελιστρίας, η Χορωδία Τήνου είχε την τιμή να συμμετάσχει ως προσκεκλημένη της Αδελφότητας.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Υπό τη διεύθυνση της καλλιτεχνικής διευθύντριάς της Γεωργίας Μπακογιάννη η Χορωδία απέδωσε ύμνους, ψαλμούς και παραδοσιακά τραγούδια αφιερωμένα στη Θεοτόκο.

Ήταν τα απολυτίκια “Την Θείαν Εικόνα Σου” και “Πληθύς η των Τηνίων”, η διασκευή του χριστιανικού ύμνου “Μάνα μου, μάνα” από τον Λίβανο, ο “Ύμνος στην Παντάνασσα” του Ιωσήφ γέροντος Βατοπαιδινού και το παραδοσιακό άσμα της Σαρδηνίας “Deus ti salvet Maria”.

Η εκδήλωση της Αδελφότητας Τηνίων και η συμμετοχή της Χορωδίας τιμήθηκαν από την παρουσία δεκάδων συμπατριωτών και φίλων του νησιού, εκπροσώπων θεσμών, αρχών και φορέων.

Ο Σύλλογος “Φιλόμουσοι Τήνου” και η “Χορωδία Τήνου” ευχαριστούν όσους / όσες βρέθηκαν στην έδρα της Αδελφότητας και συνεχίζουν να εργάζονται για τις επόμενες εκδηλώσεις πολιτισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Χορωδίας
Γεωργία Μπακογιάννη

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter