Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κάριτας Τήνου

Για μια ακόμα χρονιά το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου η αίθουσα του Αγ. Αντωνίου γέμισε με κόσμο όλων των ηλικιών που τίμησε με τον τρόπο αυτό τις προσπάθειες των εθελοντών της Κάριτας που είχαν προετοιμάσει όπως πάντα με αγάπη την γιορτή αυτή που συνοδεύεται από μια κούπα ζεστό τσάι ή καφέ. Διττός ο σκοπός, η ψυχαγωγία αλλά και η οικονομική ενίσχυση για την απρόσκοπτη συνέχιση του φιλανθρωπικού έργου της Κάριτας προς τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην αρχή η ομάδα ΤΟΥΜΤΣΙ (Αλβέρτη Μαρία & Αννέτα Ρούσσου) με τη βοήθεια των παιδιών αφηγήθηκαν την ιστορία του μικρού Μπίλι που σκοπό είχε να κάνει χαρούμενα όλα τα παιδιά του κόσμου. Στη συνέχεια οι Τηνιακοί μουσικοί Νίκος Δελλατόλας, Γιώργος Πιπέρης και Οδυσσέας Τσουμπός με βιολί, κιθάρα και λαούτο αντίστοιχα κατάφεραν σε σύντομο χρόνο να παρασύρουν τους παρόντες στο τραγούδι και το χορό, ο Γιώργος Απέργης επίσης συμμετείχε τραγουδώντας. Στο κλείσιμο της βραδιάς όλοι μαζί ψάλαμε τα τηνιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Σύντομους χαιρετισμούς και ευχές έδωσαν ο Σεβ/τος Ιωσήφ Πρίντεζης, η Αντιδήμαρχος Άνδροβικ- Ρουγγέρη Λουκρητία και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κροντηράς Παναγιώτης. Παρόντες ήταν αρκετοί ιερείς, οι αδελφές της Παναγίας στο Βρυσί, πρόεδροι τοπικών Συλλόγων (ΑΜΕΑ, Κέντρου Υγείας, Γυναικών κλπ), δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και βέβαια φίλοι και υποστηρικτές της Κάριτας από όλη τη Τήνο.

Στην επιτυχία της βραδιάς και τη μεγιστοποίηση των καθαρών εσόδων συνέβαλαν σημαντικά με τις προσφορές τους: το Ζαχαροπλαστείο ΜΕΣΚΛΙΕΣ (λουκουμάδες), το PIAZZA CAFÉ (πίτσες) και ο κος Λωράν Αρμάος από την Αετοφωλιά (ρακί). Ευχαριστούμε επίσης τα αδέλφια Τουφεκλή, ΤΥΠΟΣ – ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ για τη δωρεάν εκτύπωση προωθητικού υλικού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ & ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΕΤΟΣ 2024 !

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter