Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Ειρήνη Βιδάλη του Ελευθερίου (Καρκαβέλα) – Υποψήφια με τον Γιάννη Σιώτο

Αγαπητοί μου συντοπίτες μέσα απο αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Δημάρχου μας Ιωάννη Σιώτου: Τήνος “Δύναμη Δημιουργίας”!!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και την ηλικία που βρίσκομαι τώρα, δεν είχε τύχει ποτέ να ενασχοληθω με το πολιτικό σκηνικό του τόπου μας.Μετα από την προτροπή του Δημάρχου μας, και την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκα αποφάσισα να ενταχθω στην ομάδα του, για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για το νησί μας!

Με γνωρίζετε όλοι,και για τους περισσότερους το πρόσωπο μου είναι συνυφασμένο με την επιχείρηση(Ζαχαροπλαστείο)που διατηρούσαμε επί 37 συναπτά έτη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν τώρα πλέον ασχολούμαι με τον τουρισμό(ενοικιάσεις των κατοικιών μας με ημερήσια μίσθωση την καλοκαιρινή περίοδο στην Αγία Βαρβάρα).

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά αν με εκτιμάτε, με εμπιστεύεστε και πιστεύετε ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στα πολιτικά δρώμενα του νησιού μας να με εκλέξετε με την ψήφο σας ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Κοινότητα Δήμου Τήνου.

Δεσμευομαι ότι με την εκλογή μου θα προσφέρω τα μέγιστα για την ευημερία και πρόοδο της Τήνου μας.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Με εκτίμηση
Ειρήνη Βιδάλη του Ελευθερίου(Καρκαβελα).

εγγραφή newsletter