Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Η Εορτή του Αγίου Ιγνάτιου στα Λουτρά Τήνου

Στις 31 Ιουλίου η εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Ιγνάτιο Λογιόλα , ιδρυτή του μοναχικού τάγματος των Ιησουιτών. Τα Λουτρά Τήνου, άμεσα συνδεδεμένα με τον Άγιο αυτό αλλά και επί σειρά ετών με τους Ιησουίτες,  εόρτασε τον προστάτη του.

Αποβραδίς τελέστηκε εσπερινός και προσκύνηση του Αγιοτάτου Μυστηρίου από τον εφημέριο της ενορίας π. Ιωάννη Σκλάβο ενώ ανήμερα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου. Στην ομιλία του ο Αρχιεπίσκοπος του αναφέρθηκε τόσο στη ζωή του και για τον τρόπο που ο κάθε χριστιανός μπορεί να πλουτίσει πνευματικά ακολουθώντας την ζωή του αγίου. Μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος, π. Ιωάννης Σκλάβος και οι μοναχοί της κοινότητας της Τήνου του Τάγματος του Ενσαρκωμένου Λόγου αλλά και οι υπεύθυνοι των ιεροσπουδαστών που διαμένουν το τελευταίο διάστημα στο νησί μας.

πΙΣ

www.kantam.gr

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -