Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Η Έπαρχος Τήνου για τη σημερινή συναυλία της Ρίζου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Μια συναυλία για καλό σκοπό διοργανώνει απόψε το βράδυ στα Λουτρά το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ».

Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!!!!

Να στηρίξουμε την εκδήλωση και το Σωματείο που όλα αυτά τα χρόνια, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει τόσα στον τόπο μας και ειδικά στον τομέα Υγείας.

Τα μέλη του Συλλόγου, άνθρωποι με διαφορετικές προελεύσεις και αναφορές, που όμως αφομοιώθηκαν από τους ντόπιους, έγιναν φίλοι μας και φίλοι του νησιού μας και δεν βλέπουν την Τήνο σαν απλό τόπο διακοπών, πονάνε μαζί μας, χαίρονται και συμπάσχουν μαζί μας και επιδιώκουν το καλύτερο για τη δεύτερη πατρίδα τους, μιας και έτσι νοιώθουν το νησί μας. Και εμείς οι Τηνιακοί έχουμε μάθει να λέμε και ευχαριστώ και ένα τέτοιο ευχαριστώ αξίζει σε αυτούς τους ανθρώπους καθώς και η ποικιλότροπη έκφραση της ευγνωμοσύνης μας.

Προσωπικά και ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σωματείο, τα Μέλη του και το Διοικητικό του Συμβούλιο, τόσο για τη σκέψη της ολοκλήρωσης της οικίας του αγροτικού γιατρού στη Στενή της Τήνου, την υλοποίηση της οποίας είχαμε ξεκινήσει με τον αείμνηστο Δήμαρχό μας Σίμο Ορφανό, όσο και για κάθε τους προσφορά στο νησί μας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην αποψινή εκδήλωση.

Ας είμαστε όλοι εκεί !!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -