Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Έπαρχος Τήνου για το Πανελλήνιο Συνέδριο Σπανίων Παθήσεων

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Το τριήμερο αυτό, διεξάγεται στην Τήνο, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Σπανίων Παθήσεων και Ορφανών Φαρμάκων.

Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό να υποδεχόμαστε στην Τήνο έγκριτους και εξειδικευμένους επιστήμονες που θα ασχοληθούν με την ενημέρωση των γιατρών, όλων των ειδικοτήτων, στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Εξίσου σημαντική είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε ερευνητικό, κλινικό και θεραπευτικό επίπεδο καθώς και των θεραπειών που σχετίζονται με τη γενετική, αλλά και η προσέγγιση στην κατανόηση των παθογενετικών μηχανισμών εμφάνισης πολλών σπανίων νοσημάτων.

Τα όσα θα ακουστούν στο Συνέδριο θεωρώ ότι θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση σπάνιων παθήσεων και θα λειτουργήσουν με σκοπό την ανακούφιση ασθενών μέσω, της εφαρμογής της γενετικής στα σπάνια νοσήματα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο Συνέδριο και πραγματικά θέλω να συγχαρώ τους έμπειρους επιστήμονες, οι οποίοι μέσα από καινοτόμες θεραπείες, που είναι αποτέλεσμα πολλών ερευνών και με συστηματική δουλειά, οδηγούν σε θεαματική βελτίωση της κλινικής εικόνας του πάσχοντος.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -