Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η Έπαρχος Τήνου για τους δασικούς χάρτες

Η με αριθμό 7/2021 ομόφωνη απόφαση (της 3ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 28/2/2021) στάλθηκε στον Πρωθυπουργό, στους αρμόδιους Υπουργούς και στους βουλευτές του νομού και αφορά “Την επαναφορά του ζητήματος των Δασικών χαρτών, επικαιροποίηση των αποφάσεων 1/2019 και 155/2019 του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατάθεση πρότασης άμεσης νομοθετικής ρύθμισης για την ακύρωση των καταστρεπτικών προβλέψεων του Π.Δ. 32/2016, αναστολή ισχύος των δασικών χαρτών ως την θεραπεία των υπηρεσιακών λαθών που περιέχουν και εξάμηνη παράταση στην προθεσμία κατάθεσης ενστάσεων”.

Δυστυχώς βλέπαμε τι έχει γίνει στα άλλα νησιά, αλλά με την ανάρτηση των δασικών χαρτών της Τήνου καταλάβαμε το πρόβλημα και τις προεκτάσεις του, τώρα που ήρθε στην “πόρτα μας” .

Πως είναι δυνατόν να αντιληφθούν κάποιοι ιδιοκτήτες ότι οι εκτάσεις που αγόρασαν ή που κληρονόμησαν, για τις οποίες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και φόρους ανελλιπώς, τώρα δεν τους ανήκουν!!!

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ΜΠΡΟΣΤΑ και σε αυτό τον αγώνα!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -