Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η επίσημη πρώτη της Μικτής Χορωδίας Τήνου

Ο Σύλλογος «Φιλόμουσοι Τήνου» πραγματοποίησαν σήμερα, Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου την επίσημη πρώτη της Μικτής Χορωδίας Τήνου. Η Μικτή Χορωδία, μετεξέλιξη της Χορωδίας της Κώμης, απόδωσε άσματα και λατρευτικούς ύμνους από την ανατολική και τη δυτική παράδοση για τη Θεοτόκο Παρθένο, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Εύρεση της Ιεράς Εικόνος.

Τη Χορωδία της Τήνου συνόδευσαν οι μουσικοί Σοφία Ρουμάνη (πιάνο), Anne Pujolas (φλάουτο), Ανδρέας Καμπάνης (φλογέρα), υπό τη διεύθυνση της Γεωργίας Μπακογιάννη. Ακολουθεί το βίντεο όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το Tinos Today και φωτογραφικό υλικό.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -