Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Η Φωτογραφική Λέσχη Τήνου παρούσα στο Καρναβάλι

Επτά μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Τήνου παρουσιάζουν την ψηφιακή έκθεση «Καρναβάλι τηνιακό» με στιγμιότυπα από τους φετινούς αποκριάτικους εορτασμούς (27 Φεβρουαρίου 2023, λιμάνι Τήνου).

Το έθιμο των μασκαρεμένων είναι σχετικά πρόσφατο στο νησί, αφού είχαν προηγηθεί οι λεγόμενοι «κουδουνάδες», οι παρέες γλετζέδων Τηνιακών που περνούσαν από τα σπίτια με μουσικές και τραγούδια. Η σύγχρονη παρέλαση των καρναβαλιστών συνεχίζεται σθεναρά, όπως φαίνεται, ύστερα από την ακύρωση των δύο προηγούμενων χρονιών με την απαγόρευση λόγω πανδημίας.

Στην ιστοσελίδα της ΦΛΤ (www.flt.gr) δημιουργήθηκε μια γκαλερί με 21 φωτογραφικές λήψεις των: Ραμπέλλας Γρε, Αγνής Δελλατόλα, Δημήτρη Κραμποβίτη, Γιώργου Πολυκανδρίτη, Μάνθου Πρελορέντζου, Βασίλη Ρούβαλη, Παναγιώτη Χαλκιά.

Μπορείτε να δειτε όλες τις φωτογραφίες εδω

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -