Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Η ισχύς εν τη ενώσει – Δωρεά για το ΕΚΑΒ Τήνου

Με ανακοίνωση του Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου κάνει γνωστή την αγορά 2 σετ εκπαιδευτικού υλικού πρώτων βοηθειών το οποίο θα διατεθεί στο ΕΚΑΒ Τήνου. Η αγορά αυτή έγινε μετά από χορηγία σωματείων και συλλόγων του νησιού.

Το σωματείο λιμενεργατών Τήνου, ο Σύλλογος καταστημάτων εστίασης Τήνου, ο Σύλλογος ξενοδόχων Τήνου και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τήνου, με τις δωρεές τους για τον συγκεκριμένο σκοπό, έδωσαν την δυνατότητα στον σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου να αγοράσει 2 σετ εκπαιδευτικό υλικο πρώτων βοηθειών(πρόπλασμα ενηλίκου και εκπαιδευτικό απινιδωτή) το οποίο θα διατεθεί στο ΕΚΑΒ Τήνου για την εκπαίδευση εθελοντών στις πρώτες βοήθειες και ιδιαίτερα στην χρήση απινιδωτή.

Ευχαριστούμε όλους!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -