Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Η Κοιν.Σ.Επ. Καλλονή Κελλιά Τήνου στο συνέδριο LIFE-IP CEI-Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, το εναρκτήριο συνέδριο του έργου LIFE-IP CEI-Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» που διοργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και το Πράσινο Ταμείο.

Το κύριο μέρος του, αφορούσε τους άξονες των δράσεων του έργου του LIFE-IP CEI-Greece με ενδεικτικά θέματα την Εναλλακτική Διαχείριση Αποβλήτων στην Ελλάδα και την Κυκλική Οικονομία, τη Διαχείριση των Βιοαποβλήτων στον νησιωτικό χώρο και την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων τροφίμων. Οι θεματικοί άξονες του έργου εμπλουτίστηκαν με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις εξωτερικών ομιλητών. Έμπρακτο παράδειγμα υποστήριξης της εφαρμογής της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα η ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΕΛΛΙΑ της Τήνου.

Η Λήδα Νταφούλη, μέλος της Καλλονή Κελλιά, παρουσίασε το παράδειγμα της Τήνου στην εισήγησή της με θέμα “Η Κοινωνική Οικονομία στην υπηρεσία της Ανακύκλωσης και της Κυκλικής Οικονομίας”.

Τόσο η εισηγήτρια όσο και η παρουσίαση της Καλλονή Κελλιά απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

“Tο βιογραφικο της εισηγήτριας της KOIN.Σ.ΕΠ όπως παρουσιάζεται στη λίστα των ομιλητών”

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το απολογιστικό δελτίο τύπου του συνεδρίου. Διαθέσιμες είναι οι παρουσιάσεις στη σελίδα του έργου και το συνέδριο στο κανάλι του LIFE-IP CEI-GREECE στο youtube.
https://circulargreece.gr/wp-content/uploads/2021/01/LIFE-IP-CEI-GR_%CE%951.9_%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%94%CE%A4_%CE%95%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%88%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-25012021.pdf

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -