Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Η Οικολογική κίνηση του Γυμνασίου Τήνου

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να κρατάει τα σχολεία μας κλειστά, αλλά η οικολογική συνείδηση διδασκόντων και μαθητών παραμένει ισχυρή!

Το Γυμνάσιο Τήνου, απέσυρε δώδεκα οθόνες και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και μας κάλεσε να τα παραλάβουμε προς ανακύκλωση. Δεν θα καταλήξουν στα σκουπίδια και δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον της Τήνου. Ανακυκλώνοντας συνεισφέρουμε στο περιβάλλον, την οικονομία, αλλά και τον πολιτισμό, σεβόμενοι το δικαίωμα στην υγεία, την καθαριότητα και την αισθητική του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε τον Γυμνασιάρχη κο. Ευάγγελο Περιβολαράκη, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος! Θα είμαστε δίπλα σας!

από Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Καλλονή – Κελλιά Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -