Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η ομάδα του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας- Sports excellence στην Τήνο

Ο Δήμος Τήνου και ο αθλητικός όμιλος «Ποσειδώνας Τήνου» φιλοξενούν για πρώτη φορά στο νησί το τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπεδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τα προγράμματά τους υλοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το καινοτόμο πρόγραμμα, που θα λάβει χώρα από την 17η Φεβρουαρίου έως και την 19η Φεβρουαρίου 2023 στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει τα Λύκεια Τήνου περιλαμβάνει την διεξαγωγή εργομετρικού ελέγχου σε αθλητές αθλητικών ακαδημιών της Τήνου, καθώς και σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό την αξιολόγηση των αθλητικών ικανοτήτων τους μέσω δοκιμασιών, την αξιολόγηση δεικτών υγείας για την ανίχνευση παιδικής παχυσαρκίας, την εκτίμηση του επιπέδου της φυσικής κατάστασης των μαθητών μέσω παιχνιδιού.

Προσκαλούνται όλα τα παιδιά της Τήνου, για να παίξουν ομαδικά παιχνίδια, να μετρηθεί η δύναμη, η ταχύτητα, το άλμα και τα αντανακλαστικά τους, να ανακαλυφθούν οι κινητικές δεξιότητές τους με διασκεδαστικό τρόπο και να αξιολογηθεί η σύσταση του σώματός τους. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα πατήστε στον σύνδεσμο http://forms.randp.gr/f_516/ συμπληρώνοντας τα στοιχεία του μαθητή, αθλητή.

Προσοχή: απαιτείται η επισύναψη της ιατρικής βεβαίωσης ή του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή(ΑΔΥΜ), ή της κάρτας υγείας αθλητή (εντός του τελευταίου δωδεκαμήνου με σφραγίδα από καρδιολόγο, παιδίατρο ή παθολόγο) στην αίτηση.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -