Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Η ομιλία του Φίλιππου Φόρτωμα στην Τήνο

Στην γεμάτη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία και με καταγωγή από την Τήνο, Φίλιππος Φόρτωμας πραγματοποίησε την ομιλία του και έστειλε μήνυμα νίκης για την ερχόμενη Κυριακή.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Αργύρης Δεσύπρης, η κ. Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη και ο κ. Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος. Ο Φίλιππος Φόρτωμας στην ομιλία του ανέφερε τα πεπραγμένα της κυβέρνησεως της Νέας Δημοκρατίας στην Τήνο καθώς και τις προσωπικές του παρεμβάσεις σε θέματα του νησιού.

Επιπροσθέτως αναφορά έγινε και στις μελλοντικές ενέργειες. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Φίλιππος Φόρτωμας επισκέφτηκε τα χωριά του νησιού όπου συνομίλησε με φίλους και γνωστούς.

«Σήμερα συνεχίζουμε μαζί από την Τήνο για τη Νέα Δημοκρατία και με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την επόμενη ημέρα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -