Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Η παρουσία της Θεατρικής Ομάδα Τήνου στο Θέατρο “Απόλλων”

Η Θεατρική Ομάδα Τήνου μετά απο τιμητική πρόσκληση της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στα πλαίσια του Εορτασμού, παρουσίασε το έργο του Δ. Χαριτόπουλου “Αυγά Μαύρα”, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 20.30 στο ιστορικό Θέατρο “Απόλλων” Σύρου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε απο την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και ήταν υπο την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου.

Το έργο «Αυγά Μαύρα» βασίζεται σε αληθινή μαρτυρία. Δύο αδέλφια, παιδιά ενός αντάρτη. Χωρίστηκαν στα χρόνια του εμφυλίου πολέμου –ο αδελφός έμεινε με τους παππούδες τους, η αδελφή βρέθηκε σε παιδούπολη. Δυο αδέλφια που βρέθηκαν σε αντίθετα στρατόπεδα, σε άλλο ιδεολόγημα, σε άλλες αξίες, χωρίς να το επιλέξουν. Δυο αδέλφια συναντιούνται, ενήλικες πια. Απλώνουν τις σπαραγμένες υπάρξεις τους, τις λεηλατημένες ζωές τους, αναζητώντας…

Από το 2003, η Θεατρική Ομάδα Τήνου «Θεατροποιείο» έχει διανύσει μια πορεία γεμάτη παραστάσεις, συνεργασίες με σχεδόν όλους τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου, συμμετοχές σε φεστιβάλ, βραβεύσεις.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Βαμβακούσης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -