Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί το Tinos Running Experience Avance

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση Τουρισμού-Πολιτισμού- Αθλητισμού Δια Βίου Μάθησης –Απασχόλησης Κυκλάδων ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Ο Πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη καθώς και την Έπαρχό μας κ. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου για τη συνεχή αρωγή και στήριξη στις προσπάθειες του Συλλόγου μας για την αναγνωρισιμότητα του νησιού μας και για την οικονομική ευημερία του.


Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση Τουρισμού-Πολιτισμού-Αθλητισμού Δια Βίου Μάθησης –Απασχόλησης Κυκλάδων και ιδιαίτερα την κ. Μαρία Ζωίδου για την πολύτιμη βοήθειά της και την άψογη συνεργασία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός – συνδιοργανωτής από το πρώτα δειλά βήματα της διοργάνωσης του TINOS RUNNING EXPERIENCE το 2014. Η αρωγή των φορέων και όλων όσων συμμετέχουν ως χορηγοί και εθελοντές είναι πολύτιμη για τη συνέχιση της διοργάνωσης.

Η μεγάλη και ανοδική κάθε χρόνο προσέλευση των αθλητών και των συνοδών τους (οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες κ.α.), ο μεγάλος αριθμός των ίδιων αθλητών που έρχονται κάθε χρόνο να τρέξουν ξανά και ξανά, η αναγνωρισιμότητα του νησιού μας ως ένας προορισμός με ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός (αθλητικός τουρισμός) και το οικονομικό όφελος του τόπου μας είναι η μεγάλη ανταμοιβή για το Σύλλογό μας και τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -