Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Η στατικότητα των γεφυριών και κατ’ επέκταση όλου του δρόμου Κιονίων Τήνου

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της η Κοινότητα Κτικάδου του Δήμου Τήνου που πραγματοποιήθηκε 29 Μαρτίου 2021, συζητήθηκε η στατικότητα των γεφυριών και κατ’ επέκταση όλου του δρόμου Κιονίων

Η Πρόεδρος εισηγούμενη το ανωτέρω θέμα ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες διαπίστωσε ότι έχει υπάρξει μεγάλη διάβρωση: 1) στο γεφυράκι που βρίσκεται έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου TINOS BEACH 2) σε όλο τον δρόμο ως την ταβέρνα “Μαϊστράλι”, περιοχή “Τσαμπιά” και 3) στο γεφυράκι που βρίσκεται στην περιοχή “Τσαμπιά” και στο πέτρινο τοιχείο στο οποίο έχει παρατηρηθεί μεγάλη σπηλαίωση., γεγονός επικίνδυνο για την ασφάλεια της οδού και των λουόμενων. Τις διαπιστώσεις αυτές έχει αποτυπώσει σε φωτογραφίες τις οποίες επισύναψε και παρουσίασε στα μέλη του Συμβουλίου σε μορφή power point.

Ολοκληρώνοντας την εισήγησή της η πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά με το θέμα. Ακολούθησε μακρά διαλογική συζήτηση και το Συμβούλιο της Κοινότητας αποφάσισε ομόφωνα:

✔ να κατατεθεί αίτημα στον Δήμο Τήνου το οποίο και θα κοινοποιηθεί στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου για να ελεγχθεί η στατικότητα στο σύνολο των αναφερόμενων σημείων.
✔ να ζητηθεί από τον Δήμο Τήνου να απαντηθεί γραπτώς προς το Συμβούλιο της Κοινότητας:
α) αν έχει ξεκινήσει η μελέτη της παραλιακής οδού
β) αν ναι σε τι στάδιο βρίσκεται και
γ) πότε θα υπογραφεί η προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
✔ να αναφερθεί ότι σε περίπτωση ατυχήματος το Συμβούλιο της Κοινότητας δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ POWER POINT

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -