Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Η Συνέλευση του Συλλόγου Καρδιανιωτών Τήνου

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στο φιλόξενο κτίριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων. Η γενική μας συνέλευση ξεκίνησε με χαιρετισμό και αναφορά των δράσεων του Συλλόγου μας από τον πρόεδρο μας κο Μηνά Τσουμπό και στην συνέχεια έγινε αναλυτική αναφορά των δράσεων μας από το ταμία μας κο Κώστα Καραΐσκο. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση της τελευταίας έκδοσης του συλλόγου μας: «Εργογραφία Στέφανου Νικ. Δελατόλα», Κώστα Δανούση, Αθήνα 2023 και διαβάστηκε από την Βασιλεία Τυροβολά, εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου μας, σε κλίμα συγκίνησης το κείμενο: ΜΝΗΜΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ, ως ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο αυτό Καρδιανώτη.

Ακολούθησε χαιρετισμός και ευχαριστήριο εκ μέρους της οικογένειας από τον Νικόλαο Στ. Δελατόλα. Στην συνέχεια έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας και ακολούθησε κέρασμα στο Τηνιακό καφενείο με παραδοσιακά όργανα τον Γιώργο Γαΐτη και την Στέλλα Δελατόλα, το οποίο κράτησε μέχρι αργά με μεγάλο κέφι!

Την γενική μας συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Παντελής Αρμάος, δημ. Σύμβουλος δήμου Τήνου, εκ μέρους του αδελφού σωματείου της Καρδιανής ο Αντώνης Απέργης, οι αντιπρόεδροι της Αδελφότητας Τηνίων Μάρκος Αλβέρτης και Μιχάλης Κοντονικολάου, ο γραμματέας της Αδελφότητας Τηνίων Πέτρος Χαλάς, οι πρόεδροι των συλλόγων: απανταχού Φαλαταδιανών Γιώργος Δεσύπρης, Μαρλά Μαμάδου Νίκος Χατζής, Πλατιανών Παναγιώτης Μιχελής, Υστερνιωτών Φρατζέσκα Δασύρα, τα μέλη του ΔΣ Κυκλαδιτών και Φίλων Πεντέλης Δημήτρης Περγάλης και Νίκος Ταμπουράκης, η πρώην αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Τηνίων Φωτεινή Κελαδίτου, ο Ναύαρχος Ε.Α. Αλέξανδρος Λαγουρός, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωάννης Βλασερός και ο επιμελητής της έκδοσής μας Κώστας Δανούσης ο οποίος έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό. Επίσης χαιρετισμό μας έστειλαν οι: Φίλιππος Φόρτωμας Βουλευτής Κυκλάδων, Παναγιώτης Κροντηράς πρώην Δήμαρχος Τήνου, ο εφημέριος του χωριού μας π. Κων/νος Δελατόλας και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωάννης Πολύχρονάκος.

Ευχαριστούμε θερμά όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και του χρόνου!

Σημείωση: το κείμενο: ΜΝΗΜΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος μας.

»Τα νέα της Καρδιανής

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -