Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Η Θεατρική Ομάδα Τήνου στην Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Η Θεατρική Ομάδα Τήνου «Θεατροποιείο» συμμετέχει με το έργο «Τα κοκκινομπλέ πατίνια» του Σ.Τσιώλη, από 16 έως 26 Σεπτεμβρίου στην 32η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Νάξου.

Να θυμίσουμε ότι το έργο «τα Κοκκινομπλέ πατίνια» το υποδέχθηκε θερμά το κοινό της Τήνου στο Βωλαξ στις 30/8 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου. Η Θεατρική Ομάδα Τήνου θα παρουσιάσει το έργο της την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου στην Αυλή της Σχολής Ουρσουλινών.

-|Το έργο|-

Ο Αργύρης ζει με τη μάνα του στο Παγκράτι. Μία μέρα, κερδίζει ως δώρο ένα ζευγάρι πατίνια, που ήταν πάντα το παιδικό του όνειρο: να τρέχει ο ίδιος με αυτά για όλες τις δουλειές της μάνας του και να δίνει και βόλτες στην ωραιότατη πρώτη εξαδέλφη του Σουλτάνα. Στη σημερινή ηλικία του όμως, 48 ετών, δεν ξέρει πως να τα χρησιμοποιεί και καταφεύγει σε αγνώστους, μήπως και μπορέσουν αυτοί να τον συμβουλέψουν. Οι συνομιλητές του όμως έχουν τα δικά τους βάσανα.

Άλλος γιατί μεγάλωσε και διαπιστώνει έντρομος μια κάμψη που τον πανικοβάλλει ως άντρα, άλλος γιατί παίζει θέατρο στη ζωή, μιας και δεν τον άφησαν να γίνει ηθοποιός όπως ήθελε, κι άλλος γιατί βρίσκει την ευκαιρία να πλασάρει στον Αργύρη ένα πολύτιμο ρολόι. Θα τα καταφέρει άραγε ή όχι;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -