Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Η Τήνος ανακυκλώνει ρούχα

O Δήμος Τήνου σε συνεργασία με την RECYCOM τοποθέτησε έναν καλαίσθητο κόκκινο κάδο ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων στη πόλη της Τήνου έναντι του Ειρηνοδικειου.

Μετά από μικρή διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα σε συνεργασία με κοινοτικές αρχές, κοινωνικά παντοπωλεία ή άλλους οργανισμούς. 

Περαιτέρω, ο ρουχισμός διατίθεται για την κάλυψη βασικών αναγκών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως οι φυσικές καταστροφές. Το υπόλοιπο ποσοστό εξάγεται με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση. Tα ακατάλληλα για επαναχρησιμοποίηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλων υλικών.

Μέρος του υλικού, τα ακατάλληλα για επαναχρησιμοποίηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών. Από τα παλιά ρούχα μπορούν επίσης να φτιαχτούν φόρμες εργασίας, υλικό για ηχομόνωση και θερμομόνωση, γέμιση για τα καθίσματα των αυτοκινήτων, κτλ

Μέσα στους κόκκινους κάδους της RECYCOM ρίχνουμε ρούχα και ζευγαρωμένα παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) Λευκά είδη (όπως κουρτίνες, σεντόνια, μαξιλάρια κτλ.) Τσάντες / Αξεσουάρ.

Τι ΔΕΝ ρίχνουμε στους κόκκινους κάδους της RECYCOM: Λερωμένα ή βρεγμένα ρούχα Χαλιά και Αποκόμματα υφασμάτων Αζευγάρωτα παπούτσια

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα. Σιγά σιγά το κουτί για την ανακοικλωση των ρούχων το βλέπω να πηγενει στον Άγιο Φωκά. Ήταν μεγάλη επιτιχεια το αρχικό σημείο τοποθέτησης του (αν και κοπικαν τα αρμυρίκια για να….. Φενετε) ενώ στην αρχή είπαν ότι βρίσκετε απέναντί από το ειρηνοδικιο. Αντε με το καλώ το βλέπω στο ελικοδρομειο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.