Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Τήνος ανακυκλώνει ρούχα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

O Δήμος Τήνου σε συνεργασία με την RECYCOM τοποθέτησε έναν καλαίσθητο κόκκινο κάδο ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων στη πόλη της Τήνου έναντι του Ειρηνοδικειου.

Μετά από μικρή διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα σε συνεργασία με κοινοτικές αρχές, κοινωνικά παντοπωλεία ή άλλους οργανισμούς. 

Περαιτέρω, ο ρουχισμός διατίθεται για την κάλυψη βασικών αναγκών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως οι φυσικές καταστροφές. Το υπόλοιπο ποσοστό εξάγεται με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση. Tα ακατάλληλα για επαναχρησιμοποίηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλων υλικών.

Μέρος του υλικού, τα ακατάλληλα για επαναχρησιμοποίηση ρούχα, ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών. Από τα παλιά ρούχα μπορούν επίσης να φτιαχτούν φόρμες εργασίας, υλικό για ηχομόνωση και θερμομόνωση, γέμιση για τα καθίσματα των αυτοκινήτων, κτλ

Μέσα στους κόκκινους κάδους της RECYCOM ρίχνουμε ρούχα και ζευγαρωμένα παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) Λευκά είδη (όπως κουρτίνες, σεντόνια, μαξιλάρια κτλ.) Τσάντες / Αξεσουάρ.

Τι ΔΕΝ ρίχνουμε στους κόκκινους κάδους της RECYCOM: Λερωμένα ή βρεγμένα ρούχα Χαλιά και Αποκόμματα υφασμάτων Αζευγάρωτα παπούτσια

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα. Σιγά σιγά το κουτί για την ανακοικλωση των ρούχων το βλέπω να πηγενει στον Άγιο Φωκά. Ήταν μεγάλη επιτιχεια το αρχικό σημείο τοποθέτησης του (αν και κοπικαν τα αρμυρίκια για να….. Φενετε) ενώ στην αρχή είπαν ότι βρίσκετε απέναντί από το ειρηνοδικιο. Αντε με το καλώ το βλέπω στο ελικοδρομειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img