Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Η Τήνος αποχαιρέτησε το Superferry II

Η Τήνος αποχαιρέτησε το Superferry II

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Η Τήνος αποχαιρέτησε το Super Ferry ΙΙ, μετά από 28 χρόνια συνεπούς και καθημερινής παρουσίας στα νησιά – Το πλοίο σύμβολο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών.

Λίγο πριν της 4 το απόγευμα της Κυριακής, το πλοίο αφίχθη στο λιμάνι της Τήνου. Το Super Ferry ΙΙ μέχρι και χθες έβαλε τη δική του σφραγίδα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της περιοχής. Αγαπήθηκε όσο λίγα πλοία και μετέφερε εκατομμύρια επιβάτες. Έγραψε ιστορία σε αυτή τη γραμμή, οι επιβάτες της οποίας δέθηκαν συναισθηματικά μαζί του.

Η αποχώρηση του πλοίου προκάλεσε συγκίνηση στο νησί, με τους κατοίκους του νησιού να δίνουν το “παρών” στον τελευταίο απόπλου από το λιμάνι της Τήνου. Η συμφωνία της Sea Jets με την Golden Star Ferries προέβλεπε ότι θα ενταχθούν τρία ταχύπλοα (“Superunner”, “Superspeed” “Supercat”) τα οποία έχουν ήδη μετονομασθεί σε “Superunner jet”, “Superspeed jet” και “Supercat jet”, καθώς και το επιβατηγό οχηματαγωγό “SuperFerry II”

Αντίο με μεγάλη συγκίνηση και ο χαιρετισμός στην Παναγία της Τήνου 

Περίπου 20 λεπτά το πλοίο μπήκε για τελευταία φορά στο λιμάνι της Τήνου. Εκεί, εκτός από τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το περίμεναν, εκπρόσωποι του Δήμου, του Λιμεναρχείου, αλλά και αρκετός κόσμος που ήθελε να δει το πλοίο έστω για τελευταία φορά, να τραβήξει φωτογραφίες και ο καθένας να το αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο.

Όλοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο και εξέφρασαν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γι αυτά τα 28 χρόνια εξυπηρέτησης και αδιάλειπτης παρουσίας του πλοίου. Ο καπετάνιος Ηλίας Βερβενιώτης, συνέχισε και μπήκε στο παλιό λιμάνι, θέλοντας να αποχαιρετήσει την Παναγία της Τήνου, κάνοντας υπόκλιση με αλλεπάλληλα και παρατεταμένα σφυρίγματα.

Πραγματικά στενές οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών που τους. Ένα πιστό και συνεπέστατο πλοίο αποχαιρέτησε με αυτό τον τρόπο το νησί της Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -