Η Τήνος παρούσα στα βραβεία Ελληνικής κουζίνας!

Η Τήνος έχει παρουσία για ακόμα μια χρονιά στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2021”. Πρόκειται για τα εστιατόρια, “Ήταν ένα μικρό Καράβι, Το Θαλασσάκι, η Μαραθία και το Thama”.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

To Thama στην πόλη της Τήνου

Η λίστα των υποψηφίων προς βράβευση για το 2021, θα συμπληρώνεται συστηματικά κατά την διάρκεια της σεζόν βάση του ρυθμού των επισκέψεων της κριτικής επιτροπής του Αθηνοράματος στα εστιατόρια και στις ταβέρνες της επικράτειας που προσφέρουν ελληνική κουζίνα και με κριτήριο την αξιολόγηση των γευσιγνωστών. Από την λίστα των υποψηφίων θα βραβευτούν με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας όσα εστιατόρια και ταβέρνες θα έχουν βαθμολογηθεί με 14/20 και πάνω.

Η Μαραθιά στον Άγιο Φωκά

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας επιδίδεται κάθε χρονιά σ’ ένα τεράστιο γαστρονομικό σαφάρι απ΄ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, διανύοντας άπειρα χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια ενός οδοιπορικού που ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη και το Αμύνταιο και καταλήγει στην Ρόδο και την Κρήτη.

το Θαλασσάκι στον Όρμο Υστερνίων

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Αθηνοράματος αξιολογούν και βαθμολογούν πιάτο προς πιάτο εκατοντάδες εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Ελλάδα δοκιμάζοντας πληθώρα πιάτων και γεύσεων και αξιολογούν λεπτομερώς: για μεν την παραδοσιακή κουζίνα την ποιότητα των πρώτων υλών, την τεχνική των σεφ και την επιδεξιότητά τους, για δε την σύγχρονη ελληνική κουζίνα, επιπλέον, την αρμονία και την ισορροπία των γεύσεων, τα πρωτότυπα υλικά, τους δόκιμους και ευφάνταστους συνδυασμούς, την αισθητική εμφάνιση των πιάτων και τέλος την γενική αίσθηση που εκπέμπει το σύνολο των επί μέρους στοιχείων.

Το Μικρό Καράβι στην πόλη της Τήνου

Σας καλούμε να τα επισκεφτείτε, να τα δοκιμάσετε και να μας στείλετε την καταγραφή της δικής σας αξιολόγησης συμπληρώνοντας το ειδικό δελτίο του «Γίνε κι Εσύ Αξιολογητής» συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σας, στο «Βραβείο κοινού».ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter