Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Η Τήνος παρουσιάστηκε στην Αμερικανική ταξιδιωτική αγορά

Σημαντική παρουσία είχε η Τήνος στην αμερικανική τουριστική επαγγελματική αγορά μέσω της συμμετοχής της στο φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο της ASTA (ASTA Global Convention 2021), που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 23-25 Αυγούστου στο Σικάγο, όπου η Ελλάδα και η Κύπρος τιμήθηκαν με το βραβείο της American Society of Travel Advisors ως το Chapter της χρονιάς 2021.

Ο Δήμος συμμετείχε  στο πλαίσιο του συνεδρίου ενώ παρουσία είχαν και  η Αθήνα, τα Μετέωρα, το Πήλιο και ο Βόλος. Το εκπαιδευτικό Video της Μούσας του Αιγαίου (https://www.youtube.com/watch?v=HlbMKi3n0fo),  το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια του έτους σε όλες τις διαδικτυακές συναντήσεις και είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα (https://www.mtcgroup.gr/livepresentations)  από την οποία πραγματοποιήθηκαν , παρουσιάστηκε στους 2000 συνέδρους, στους οποίους διανεμήθηκε και το φυλλάδιο του νησιού.

«Πρόκειται για μια απόλυτα στοχευμένη δράση σε μια ανερχόμενη για την Ελλάδα αγορά – δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σιώτος – για την οποία εργαστήκαμε συστηματικά εδώ και καιρό με τον επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του Δήμου Νότη Μαρτάκη και τον Πρόεδρο του ελληνικού τμήματος της ASTA Λεωνίδα Μπαμπάνη τον οποίο είχα τη χαρά να συναντήσω και στην Τήνο. Ευχαριστώ θερμά τον ΕΟΤ και προσωπικά τον κ. Χαροκόπο για τη βοήθεια καθώς και την ASTA που μας έδωσε την ευκαιρία αυτής της ιδιαίτερα αποτελεσματικής σε αξία δράσης προβολής του νησιού μας».

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευγενία Αλοιμόνου τόνισε ότι «η Τήνος και εφέτος, όπως και όλα τα τελευταία χρόνια, πέτυχε να κινήσει το ενδιαφέρον των διεθνών αγορών μέσω της καινοτόμας στρατηγικής της που την αναδεικνύει ως έναν από τους ποιοτικότερους προορισμούς της Ελλάδας. Προσβλέπουμε και στην αμερικανική τουριστική αγορά και θεωρούμε τη συγκεκριμένη δράση ως την καταλληλότερη , αυτή την εποχή, για την προσέγγιση των επαγγελματιών, δεδομένων των υγειονομικών περιορισμών».

Σημειώνεται ότι η Eλλάδα είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο για ταξίδια πολυτελείας των Αμερικανών στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με έρευνα προβλέψεων που πραγματοποίησε το δίκτυο πολυτελών διακοπών Virtuoso στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσής του, Wanderlist, στην οποία αποτυπώνονται τα ταξιδιωτικά σχέδια και ο προγραμματισμός διακοπών των Αμερικανών ταξιδιωτών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -