Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Η Τήνος σε πορτογαλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η Πάρος, η Τήνος και η Αρχαία Ολυμπία συγκαταλέγονται ανάμεσα στους 19 συναρπαστικούς ελληνικούς προορισμούς σύμφωνα με την πορτογαλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Guia Viajar Melhor που, στο ειδικό αφιέρωμά της για την
Ελλάδα γράφει : «Υπάρχουν πολλοί συναρπαστικοί προορισμοί για επίσκεψη στην Ελλάδα και, εδώ, θα μιλήσουμε λίγο για αυτούς. Αυτή η χώρα στα σύνορα Ευρώπης και Ασίας είναι γεμάτη όμορφα νησιά και παραλίες. Επιπλέον, έχει εντυπωσιακά ερείπια από τον αρχαίο κόσμο, μεσαιωνικές πόλεις, μοναστήρια στην άκρη τουγκρεμού και τα πολύχρωμα γαλανόλευκα χωριά για τα οποία μιλήσαμε νωρίτερα.

Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλά να δείτε εκεί και, ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να συμπεριλάβετε την Ελλάδα στα ταξιδιωτικά σας σχέδια».

Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Μια από τις πιο διάσημες πόλεις της Ελλάδας, η Ολυμπία είναι η γενέτειρα των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Τόσο που ένα από τα βασικά της αξιοθέατα είναι ακριβώς τα ερείπια της περιοχής όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός. Εκεί μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας, όπου υπάρχουν απίστευτα γλυπτά, μεταξύ των οποίων τα ερείπια του Ναού του Διός, ο περίφημος Ερμής του Πραξιτέλη και το άγαλμα της Νίκης του Παιωνίου.

Η ήσυχη Πάρος

Η Πάρος, με τη σειρά της, μοιάζει πολύ με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αλλά με πολύ πιο ήσυχο αέρα. Ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους μακριά από τη διαφημιστική εκστρατεία. Τα στενά, ολάνθιστα δρομάκια, τα ασβεστωμένα σπίτια, οι εκκλησίες με γαλάζιους τρούλους, οι μύλοι, τα ιστορικά κέντρα και οι διαφορετικές παραλίες πλαισιώνουν καλά ξενοδοχεία και απίστευτη θέα.

Οι παραδεισένιες παραλίες της Τήνου

Η Τήνος είναι ένα άλλο νησί στην Ελλάδα ιδανικό για όσους αναζητούν παραδεισένιες παραλίες, παραδοσιακά ελληνικά χωριά και μια γοητευτική ατμόσφαιρα. Ανήκει στην ομάδα των νησιών που είναι γνωστά ως Κυκλάδες, τα οποία βρίσκονται κοντά στη Μύκονο και την Άνδρο. Και, παρά τον πιο μοντέρνο γείτονά της, η Τήνος κατάφερε να παραμείνει ήρεμη, αλλά πολύ ελκυστική για τον τουρισμό.

Άλλοι προορισμοί που προτείνονται είναι η Σαντορίνη, Μύκονος, Κέρκυρα, Αθήνα, Σκιάθος, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Χίος, Κνωσός, Δελφοί, Καλαμάτα, Ρόδος και Μετέωρα
https://guiaviajarmelhor.com.br/en/destinos-na-grecia/

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -