Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Η Τήνος στα προγράμματα του Αυστριακού «Springer Reisen» 2023

Η Σαντορίνη, η Τήνος, η Πάρος και η Μήλος περιλαμβάνονται στα προγράμματα του Springen Reisen για το 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αυστριακού σπεσιαλίστα. Καταγράφοντας πολύ καλή πορεία ζήτησης από την έναρξη της χρονιάς,ο τουρ οπερέιτορ χρησιμοποιεί την πλατφόρμα μάρκετινγκ WebHotelier στην οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους τα μικρά ξενοδοχεία στην Ελληνική ενδοχώρα και στις Κυκλάδες.

“Είμαστε ο πρώτος τουρ οπερέιτορ σε γερμανόφωνη αγορά που δημιουργούμε μια τέτοια πλατφόρμα. Ως αποτέλεσμα, το εύρος των κλινών μας στην Ελλάδα αυξάνεται πολύ, δήλωσε η κ. Springer. Ο Springer καινοτόμησε και στα τουριστικά γραφεία της δυτικής Αυστρίας. Οι πτήσεις από Μόναχο προς Σαντορίνη με τον όμιλο Lufthansa θα προσφέρονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Το εύρος των βιλών θα είναι διευρυμένο, καθώς και το μάρκετιγνκ για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα. Σε επίπεδο μικρών Ελληνικών νησιών, Κυκλάδων και island hopping, είμαστε πρωτοπόροι στις γερμανόφωνες χώρες, επισήμανε η κ. Springer”.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -